کات
سینمایی
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
نويسندگان

 

 

مروری بر فیلم پرتقال خونی

شادی رستمی

"پرتقال خونی" در چند روزی که از اکرانش می گذرد موفق شده به فروش بالایی دست یابد(در حدود روزی 9 میلیون تومان) و برخی از سینماها برای آن سانس ویژه گذاشته اند اما این بدان معنا نیست که این فیلم خوب است و فیلم نامه ای پرکشش و بازی های به یاد ماندنی دارد بلکه صرفا مانند سایر آثار "سیروس الوند" فیلمی پاپ کورنی و سرگرم کننده است. سینمای الوند چنان قابل پیش بینی است که حتی گاهی به شدت یکنواخت و مبتذل می شود و بیننده تنها باید دلش را به هنرپیشگان کم استعداد اما رنگ و لعاب خورده خوش کند تا بتواند تا پایان فیلم دوام بیاورد.

"پرتقال خونی" برخلاف خلاصه داستانی که از آن انتشار یافته بیش از آنکه قصه زندگی مهندس والا رادمنش(فریبرز عرب نیا)باشد حکایت دختری به نام ترمه (نیوشا ضیغمی )است که با سماجت و لجبازی کودکانه ای قصد ورود به زندگی این مرد را دارد تا آنکه یک عکاس جوان به نام سیاوش (حامد بهداد)به او ابراز عشق می کند و ...



ادامه مطلب ...
سه شنبه 8 آذر 1390برچسب:, :: 21:39 :: نويسنده : عباس کمالخانی

 

در یکی از سریال های مناسبتی ماه محرم

«صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران» این روزها با پخش سریالی داستانی، یکی از اشرار باسابقه و شناخته شده جنوب تهران را به عنوان بازیگر مقابل دوربین برده و رسانه ملی را به عرصه هنرنمایی این فرد معلوم الحال تبدیل کرده است.

به گزارش سینما پرس، صدا و سیما که در کلام امام خمینی (ره) از آن به عنوان «دانشگاه عمومی» نام برده می شود؛ در ایام سریالی را پخش می کند که در آن فردی سابقه دار ایفای نقش کرده است. برخی از علاقمندان ساکن در یکی از محله های جنوب شهر تهران با دیدن تصویر این فرد در تلویزیون تعجب کرده و طی تماس با سینماپرس مراتب اعتراض خود را به این موضوع اعلام کرده اند.


طبق اطلاعات رسیده این فرد که در محل سکونت خود با نام «حسین رنگی» شناخته می شود، در زمینه توزیع و فروش مواد مخدر و مشروبات الکی فردی شناخته شده است و به همین دلیل بارها از سوی مسوولان، دستگیر شده و به عنوان «شرور سابقه دار» معرفی شده است و حتی از سوی این مسوولان به مردم محل نیز به شکلی علنی معرفی شده است.
معلوم نیست چنین فردی به چه دلیل و با چه استدلالی از سوی سازندگان این اثر معنوی در این سریال به کار گرفته شده است؟! آیا واقعا صدا و سیما تا این اندازه با کمبود بازیگر مواجه است که مجبور می شود به چنین افرادی متوسل شود یا اینکه سازندگان چنین آثاری با این افراد « سر و سری» دارند و برای جبران زحمات آنها، از این افراد در سریال ها و فیلم های خود استفاده می کنند؟!

یکی از مخاطبان تلویزیون که از تماشای این فرد در تلویزیون دچار تعجب فراوان شده بود، طی تماس با سینما پرس، ضمن انتقاد شدید از مسوولان تلویزیون به دلیل عدم کنترل دقیق و صحیح بر تولیدات رسانه ملی گفت: « امام خمینی (ره) همواره تاکید داشته اند که میزان حال فعلی افراد است اما اینکه افرادی با چنین سابقه سیاهی در تلویزیون جمهوری اسلامی ایران مقابل دوربین می روند، باعث می شود تا از این حضور سوء استفاده کرده و آن را دلیلی موجه بر حمایت دستگاه های دولتی از فعالیت های خود بدانند و بعضا ادعای ارتباط با نهادهای دولتی و تحت حمایت قرار گرفتن از سوی آنها را مطرح کنند. حال آنکه اگر چنین فردی توبه هم کرده باشد، می توان در پشت صحنه از آن استفاده کرد نه اینکه او را مقابل دوربین برد»!

متاسفانه در سال های اخیر صدا و سیما به جای نظارت دقیق و جدی بر روند شکل گیری تولیدات نمایشی خود، ساخت این آثار را به شکل «پیمانکاری» به تهیه کنندگانی واگذار می کند که صرفا به دنبال کسب سود بیشتر هستند.یکی از راههای رسیدن به سود بیشتر نیز استفاده از چهره های ارزان قیمت و ناشناخته است که معلوم نیست با چه سابقه ای، چه رابطه ای و چگونه به این تهیه کنندگان معرفی می شوند؟! مشخصات این فرد و فیلم مذکور جهت بررسی دستگاه های نظارتی در سینماپرس محفوظ است.

سه شنبه 8 آذر 1390برچسب:, :: 21:13 :: نويسنده : عباس کمالخانی


گردهمایی دانشجویان هنرمند بسیجی؛
فراستی:سینمای ایران نه هویت دارد نه مسئله/'یک حبه قند' نه فرم ملی دارد نه مذهبی

خبرگزاری فارس: یک منتقد سینما با ذکر این مسئله که ما در هنر با دل کار داریم، گفت: سینمای ما علاوه بر اینکه هویت ندارد متاسفانه مسئله هم ندارد.

خبرگزاری فارس: فراستی:سینمای ایران نه هویت دارد نه مسئله/'یک حبه قند' نه فرم ملی دارد نه مذهبی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، مسعود فراستی منتقد سینما امروز دوشنبه طی سخنانی در دومین گردهمایی دانشجویان هنرمند بسیجی با بیان اینکه سینما ما تنها یک اسم سینما دارد، گفت: ما چیزی با عنوان سینمای ایران نداریم البته ما تکنیکی زده شده‌ایم ولی به فرم نرسیده‌ایم.

این منتقد سینما اظهار داشت: ما فکر می‌کنیم که اگر موضوعی را انتخاب کردیم که دینی بود کار تمام است در حالی که واقعیت این طور نیست و انتخاب موضوع دینی به معنای محتوای دینی نیست.

فراستی با انتقاد از فیلم یک حبه قند افزود: یک حبه قند نه تنها فرم ملی ندارد بلکه فرم مذهبی هم ندارد و برای آن هیچ تفکری نشده است.

وی شعارزدگی را یکی دیگر از مشکلات عرصه هنر دانست و اظهار داشت: در هنر شعار کارایی ندارد مگر اینکه شعار تبدیل به جمله یا نکته‌ای از هنر شده باشد.

فراستی با ذکر این مسئله که ما در هنر با دل کار داریم، گفت: سینمای ما علاوه بر اینکه هویت ندارد متاسفانه مسئله هم ندارد.

این منتقد سینما با بیان اینکه سینما در جهان به درد دیدن می‌خورد، افزود: ما هنوز در قدم‌های اول سینما قرار داریم.

فراستی در پاسخ به انتقادات حضار به وی به دلیل بیان سخنان تند گفت که ما در عرصه نقد باید تند باشیم و تعارف را کنار بگذاریم و شهید آوینی هم در عرصه نقد تند بود و از من بسیار تند‌تر سخنانش را بیان می‌کرد.

این منتقد سینما اظهار داشت: شهید آوینی هنرمند نبود بلکه اندیشمند انقلابی و بسیجی بود.

وی از روایت فتح شهید آوینی دفاع کرد و گفت: در مستندی که جای تخیل و شخصیت پردازی نیست شهید آوینی هر دوی این کار را انجام می‌داد.

دو شنبه 7 آذر 1390برچسب:, :: 22:28 :: نويسنده : عباس کمالخانی
موضوعات
پيوندها



آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 60
بازدید دیروز : 88
بازدید هفته : 244
بازدید ماه : 148
بازدید کل : 18887
تعداد مطالب : 242
تعداد نظرات : 20
تعداد آنلاین : 1



ساخت كد صوتی آنلاين



قالب پرشین بلاگ

قالب میهن بلاگ

download

قالب بلاگ اسکای

اخلاق اسلامی

قالب وبلاگ

log - cinema

ساخت كد صوتی آنلاين

ساخت كد آهنگ ساخت كد آهنگ

ساخت كد آهنگ

ساخت كد موزیک آنلاین